Van antipasti tot dolci, elke creatie is bedoeld om te verrassen en te raken.
ANTIPASTI
Arancini al pomodoro
€12
Gnocco fritto
€11
Crostino Alla Siciliana
Warme Crostini met Taggishe-olijven, Siciliaanse ansjovis & burrata
€15
PRIMO PIATTO
Melanzane alla Parmigiana con pomodorini confit e profumo di basitico fresco
€17
Carpaccio della Casa con rucola, Parmigiano e pomodoro semi-secco
€18
Vitello Tonnato con rucola, crema di tonno, Parmigiano grattugiato e fiocchi di pomodo
Vitello tonnato dungesneden kalfsvlees met rómige tonijnsaus, kappertjes, rucola en geraspte Parmezaan
€19
Aubergine parmigiana met gekonfijte kerstomaatjes en een vleugje verse basilicum
Fijn gesneden rundercarpaccio, geserveerd met een boeket van rucola, Parmezaanse kaas, halfgedroogde tomaat en een fluweelzachte balsamicocrème
L'ESSENZA DELLA MIA CUCINA
Capesante affumicate al legno
€26
Carpaccio di Gambero Rosso Di Mazara & Caviale
€28
Vitello Tonnato con rucola, crema di tonno, Parmigiano grattugiato e fiocchi di pomodo
Vitello tonnato dungesneden kalfsvlees met rómige tonijnsaus, kappertjes, rucola en geraspte Parmezaan
€19
Gerookte Sint-jakobsvruchten op vulkanische steen geserveerd
Carpaccio van Gambero Rosso Di Mazara met gemalen gedroogde kaviaar
SUSSURRO DEL MARE
Antipasti d'autore
IL CUORE DELLA CUCINA
Piatti principali firmati
Risotto al pesto fresco con Gamberetti saltati, petali di fiori, e croccante di Parmigiano
€29
Saltimbocca al Barolo rivisitato su gnocchi croccanti con riduzione di Marsala
€32
€29
Romige risotto met huisgemaakte pesto, kort gebakken garnalen, gedroogde bloemblaadjes en een krokantje van Parmezaanse kaas
Pasta gesauteerd in een fluweelzachte saus van vongole, witte wijn, wilde venkel en saffraan. Verrijkt met vers gebakken rivierkreeftenvlees en afgewerkt met gekaramelliseerde venkel, citrustoetsen en een vleugje zee
Kalfsrolletjes met Parmaham gerijpt in Barolo, op krokante gnocchi met een rijke Marsala-reductie. Geserveerd met krokante ham, salie en peterselie.
Pasta con vongole e gamberi
"Tradizione che osa, emozione che resta."
LA CUCINA DEL BOSCO
APERITIVO
€14
ANTIPASTO
€19
Cocktail Spirito del Bosco
Crocchette Gourmet Cuore di Zucca e Profumo di Tartufo
Fijn duo van huisgemaakte croquettes: één met geroosterde pompoen, de andere met zwarte truffel.
CREAZIONI DI STAGIONE
€29
€35
Ravioli di Animelle in Brodo di Bosco
Fijne ravioli gevuld met kalfszwezerik geserveerd met een warme bosbouillon vol aroma's, een intense en elegante smaakbeleving
Polpette d'Agnello alla Salvia con Cuore d'Autunno
Drie lamsgehaktballetjes met salie en pecorino, op een romige knolselderijpuree met hazelnoten, Afgewerkt met een Nero D'Avola wijnsaus en microsalade
"SAPORI SELVATICI, EMOZIONI AUTENTICHE."
IL DOLCE
Tiramisù Signature
€13
€16
Een moderne interpretatie van zabaione, geserveerd als een zachte lepelverrassing met subtiele contrasten van textuur en smaak
Cannoli
€11
Zabaione 2.0 - sorpresa al cucchiaio
GELATI E SORBETTI
Il Gabbiano (Limone e Limoncello.....)
Dame Blanche
Coppa Amarena
Coppa Torrone
€13
€12
€16
€14
Reserveren
Reserveer een tafel bij Il Gabbiano voor een onvergetelijke culinaire ervaring aan de kust.
